Gulvafslibning og efter afslibningen af trægulve​

Dansk Gulvafslibning udfører gulvafslibning og gulvafhøvling, så gulvet bliver som nyt. Nænsomt eller til bunds afhængig af opgaven, men altid grundigt og seriøst.

Hos Dansk Gulvafslibning er alle medabejdere uddannede og professionelle. Vi har mange års erfaring inden for faget. Der er altid garanti for et flot resultat, og tryghed for dig som kunde.

Når et gulv skal slibes, er det vigtigt, at man får alle tidligere gulvbehandlinger fjernet, og at man tager hensyn til, at et gulv sjældent er helt plant. Det kræver erfaring, og derfor anbefaler vi, at man vælger en professionel for at få det pæneste resultat.​

Efter afslibningen kan gulvet efterbehandles. Vi anbefaler dig den korrekte gulvbehandling i forhold til dit gulv.

Kontakt os for gode råd, kyndig vejledning og et uforpligtende tilbud.

Gulvafslibning foretages med en maskine der har en valse med påsat sandpapir.

​Et trægulv slibes over flere gange med kornstørrelser der varrierer. Der startes med en grovslibning og afsluttes med en finslibning med finere sandpapir.

Telefon: 23 71 48 72 / info@danskgulvafslibning.dk

Vi ringer dig gerne op

– På det tidspunkt der passer dig bedst

​Efter vi har talt eller mailet og aftalt et møde, aflægger vi dig et uforpligtende besøg. Her gennemgår vi dine gulve og får en snak om hvordan vi griber projektet an. Vi gennemgår alle detaljer så du præcist ved hvad du skal forvente.​​​

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig:​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dansk byggeri

Om os

Dansk Gulvafslibning A/S

CVR: 30524284

Tomsagervej 9, 8230 Åbyhøj​

​Kontakt os